MERSİN / SİLİFKE - Keben Ortaokulu

Keben Ortaokulu

0.324.7346426
Keben Köyü Merkez Mh. Silifke/Mersin
Yaratıcı ve üretken bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, öz güvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanağı sağlamaktadır.
Başarılar
2012 SBS sınavında sınava giren 20 öğrencimizden 18´i tercih yapmış, 8 öğrencimiz tercih ettği bölümlere kayıt hakkı kazanmıştır. 1 öğrencimiz Fen Lisesi, 1 öğrencimiz Sağlık Mes. Lisesi Hemşirelik Bölümü, 3 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 3 öğrencimiz de Ticaret Meslek Lisesi´nin Muhasebe ve Bilişim Teknolojileri Bölümlerine yerleşmiştir.
08.20-15.05
Soba
Her saat başı Göksu Koop. Minibüsleri
Yerleşim Yeri